Mbrëmje me KURAN dhe ilahi

Mbrëmje me KURAN dhe ilahi

RAMAZANI, MUAJI I MIRËSISË   Me 17 mars 2024 në ora 20:00   Deniz ALLAJBEG – Menduh ALLAJBEG Iftari është i paraparë për pjesëmarrësit e dy gjinive Adresa:Chemin du Couchant 4, 1022...
Ramazani, Muaj i Mirësisë

Ramazani, Muaj i Mirësisë

RAMAZANI, MUAJI I MIRËSISË Me 16 mars 2024 në ora 20:05 Vedat ef. SAHITI  Kryeimam i BI të KosovësLigjërues Deniz ef. ALLAJBEGilahist KURAN DHE ILAHI Iftari është i paraparë për pjesëmarrësit e dy gjinive Adresa: Chemin du Couchant 4, 1022...
Vaktia e RAMAZANIT 2024 për Lausanne

Vaktia e RAMAZANIT 2024 për Lausanne

Vaktia e RAMAZANIT 2024/1445    NIJETI – Vendosa që të agjëroj për ALLAHUN e madhëruar | Lutja e iftarit – O ZOT për ty agjërova, ty të BESOJ, te ti MBËSHTETEM dhe me BEGATITË tua po bëj iftar DITËT ME RËNDËSI 27 Mars 2024 – Fitorja në Bedër 30 Mars...