QENDRA SHQIPTARE PËR INTEGRIM, KULTURË DHE RELIGJIONI

NA KONTAKTONI

2 + 10 =

Adresa e Xhamisë

Qendra Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjioni
Chemin du Couchant 4
1022 Chavannes-près-Renens

Telefoni dhe E-mail

Telefoni: 021 691 00 35

Mobilë: 076 615 18 00

E-mail: info@cicra.ch

Orari

Mëngjesi
06:00 – 8:30

Ditën
11:30 – 16:00

Mbrëmje
17:00 – 00:00

CICRA

Qendrës Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjion në Lozanë
Centre Albanais pour l'Intégration, la Culture et la Religion à Lausanne

Chemin du Couchant 4
1022 Chavannes-près-Renens

info@cicra.ch

+41 21 691 00 35
+41 76 615 18 00

Rreth nesh

Historiku

Kryesia

Imami

Statusi i CICRA-së

Antarisa

Botimet

Xhamia në Lozanë

Aktivitetet dhe shërbimet

Ditët fetare në vitin 2024

Bëhu anëtar

Kontakt

Leximi dhe mësimi i Kuranit

Kurani është libri i shenjtë i Islamit, një burim i palëkundur udhëzimi për besimtarët në të gjithë botën. Ai përmban fjalët e Allahut, të zbritura nëpërmjet Profetit Muhammed (paqja qoftë mbi të), dhe shërben si udhërrëfyes për jetën, duke ofruar mësime për moralitetin, adhurimin dhe shoqërinë.

SHKARKO
KURANIN E MADHËRISHËM