Mesazh urimi për muajin e Ramazanit

Mesazh urimi për muajin e Ramazanit

Të nderuar besimtarë! Të dashur vëllezër e të nderuara Motra! Dita e parë e Ramazanit është me 11 mars 2024 ditë e hënë.Pasi që jemi në prag të muajit të bekuar të Ramazanit, ndaj kam kënaqësinë dhe privilegjin që në emer të kryesisë së Qendrës Shqiptare për...