Mbrëmje me KURAN dhe ilahi

RAMAZANI, MUAJI I MIRËSISË

 

Me 17 mars 2024 në ora 20:00

 

Deniz ALLAJBEG – Menduh ALLAJBEG

Iftari është i paraparë për pjesëmarrësit e dy gjinive

Adresa:
Chemin du Couchant 4, 1022 Chavannes-près-Renens