RAMAZANI, MUAJI I MIRËSISË

Me 16 mars 2024 në ora 20:05

Vedat ef. SAHITI  
Kryeimam i BI të Kosovës
Ligjërues

Deniz ef. ALLAJBEG
ilahist 
KURAN DHE ILAHI

Iftari është i paraparë për pjesëmarrësit e dy gjinive

Adresa: 
Chemin du Couchant 4, 1022 Chavannes-près-Renens