Vaktia e RAMAZANIT 2024 për Lausanne

Vaktia e RAMAZANIT 2024/1445

  

NIJETI – Vendosa që të agjëroj për ALLAHUN e madhëruar | Lutja e iftarit – O ZOT për ty agjërova, ty të BESOJ, te ti MBËSHTETEM dhe me BEGATITË tua po bëj iftar

DITËT ME RËNDËSI

  • 27 Mars 2024 – Fitorja në Bedër
  • 30 Mars 2024 – Çlirimi i Mekës
  • 5 Prill 2024 – Nata e Kadrit
  • 9 Prill – Nata e Fitër Bajramit

Sadakatul-Filtri për person 20 CHF

 Xhamia Lausanne
Mosquée Albanaise Lausanne
Chemin du Couchant 4, 1022 Chavannes-près-Renens

 

Mosquée, Mosquée Ecublens, Mosquée Renens, Xhamia Shqiptare, vaktia e ramazanit 2024 Lausanne